Oprema laboratorijev

Vsakdo, ki načrtuje in proizvaja laboratorijsko pohištvo, nosi veliko odgovornost za ljudi, ki delajo v laboratoriju, saj je varnost zaposlenih poglavitna proiriteta. Kot inovativni vodja na področju laboratorijske opreme, je nemško podjetje Waldner zavezano k izpolnjevanju vseh zahtev uporabnikov. Že več kot 60 let pri razvoju in proizvodnji laboratorijske opreme zaupa v svoje delo in izkušnje. Dobro usposobljeni laboratorijski razvojniki delajo z vso skrbnostjo s ciljem zagotavljanja visoke varnosti in ergonomičnosti za uporabnika. Laboratorijski sistem SCALA izpolnjuje najnovejše zahteve na stalno spreminjajočem se trgu, najnovejša spoznanja o ergonomiji in varnosti ter spoznanja znanstvenih študij na področju tehnologije pretoka pri delu. Rezultat nudi več varnosti kot kdaj koli prej.

 

Poleg ISO 9001:2000 certificiranja in GS (preizkušena varnost) znamke za celotno paleto izdelkov, so tudi hišni testni laboratoriji predmet inšpekcije in certificiranja. Digestoriji so skladni z Evropskimi in ZDA (ASHRAE) standardi.


Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki