Akkurat

Akkurat tehtalna komora omogoča varno delovno okolje pri delu s praškastimi snovmi.

Antivibracijska mizna plošča zagotavlja hitro in točno kalibracijo občutljivih mikro-tehtalnih naprav. Vse funkcije Akkurata, kot so svetlost in barvno temperaturo bleščanja prostem LED osvetlitev, se izberejo preko integrirane pametne nadzorne plošče.

Zaokrožen sprednji rob v obliki kril ima dve funkciji: optimalna tok dovodnega zraka ter udoben prehod na naslon za roke. Odses nevarnih snovi se vzdržuje s pomočjo posebej zasnovanih sesalni odprtin na zadnji plošči, s tem se prepreči prehod nevarnih snovi do uporabnika.

Oblika Akkurata zagotovlja visoke higijenske standarde, dekontaminacijo in čiščenje. Sprednje okno je enostavno za uporabo ter ima vgrajen avtomatski zapiralni mehanizem. Varno odlaganje odpadnega materiala je zagotovljena s sistemom, ki je vgrajen neposredno v delovno površino. Razporeditev ohišja filtra in antivibracijskega mehanizma nudijo kar veliko prostora za noge.

Filtracija: HEPA-Filter H14 (DIN EN 1822)

LED osvetlitev: Izbor barvnih temperatur dnevno bele ali hladno bele.

Spletna stran: AkkuratSpletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki