Pohištveni sistemi

SCALA - Laboratorij za prihodnost

Nova zasnova laboratorijskega pohištvenega programa SCALA bo oblikovala laboratorije prihodnosti. Program SCALA obsega prilagodljive funkcionalne enote, ki omogočajo, da se enostavno prilagodimo novim razmeram v prostoru.

Preoblikovanje zahteve po estetiki v dobro oblikovanje, je ena stvar – izboljšanje njegove funkcionalnosti z inovativnimi detalji, pa nekaj drugega. Pozitivne izkušnje lahko v laboratorijih občutimo le, ko se dobro oblikovanje dopolnjuje z idealno funkcionalnostjo. Z laboratorijskim sistemom SCALA je doseženo ravno to.

 

Ustrezna postavitev medijskega kanala prinaša približa opremo, instalacije in delovne sufraces bližje uporabniku, hkrati pa omogoča večjo uporabno globino delovne površine. Barvno koordinirani elementi zavestno opredeljujejo različne delovna območja in ravni za optimalno orientacijo v laboratoriju.

Tako raziti laboratoriji zagotavljajo vsestransko privlačno in funkcionalno, jasno postavljeno in brezčasno delovno okolje.Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki