Atreo

Atreo

Atreo z lesenim podnožjem je primeren za sodobno in neformalno delovno okolje, kjer se različni materiali harmonično usklajujejo in tako dajejo prostoru domači in prijetni izgled.

Operativni sistem Atreo s kovinskim podnožjem ima zanimivo možnost z A-obliko nog. Spodnji del noge je na voljo v lahkem hrastovem masivnem lesu, da bi ustvarili novo, izvirno mešanico materialov. Noge z masivnim vložkom iz umetne mase se lahko uporabljajo na zelo velikih miznih ploščah, kjer so pregrade, na voljo v več oblikah in materialih, nameščene neposredno nad ploščo.

Zbirka Atreo s svojimi vsestranskimi oblikami in barvami prinaša svežino in ustvarjalnost do okolja. Veličastno oblikovanje in izvedba, edinstvene velikosti in oblike se zaradi svoje konstrukcije zlahka prilegajo tej liniji. Atreo ima lahko ravne, zelo poševne ali zaobljene delovne površine. Noge so lahko ravne, nagnjene (A oblika) ali v zaprti zanki (O oblika), da se dosežejo številni različni pogledi. Noge so lahko postavljene na kateri koli del izdelka, zaradi česar je Atreo super transformativen.

www.aleaoffice.com