BuzziDesk

BuzziSpace Studio

BuzziDesk

BuzziSpace Studio

BuzziDesk ne le varuje vaše zasebnosti na delovnem mestu; varuje vas pred motečimi zvoki telefonov in računalnikov vaših sodelavcev. Ta razdelilnik delovnega prostora prav tako prikriva vaš kabelski nered. Preprosto ga je namestiti v katerikoli pisarni, s svojim otipljivim videzom in barvitim odtenkom bo vsak delovni dan občuten kot zabava!

Ali sedite na eni veliki mizi poleg različnih kolegov? Z BuzziDesk Split lahko pridobite več zasebnosti, osebnega in mirnega delovnega prostora. Postavite BuzziDesk na mizo in se poslovite od motečih zvokov ali komolcev!

Zvočna pregrada za obstoječe mize. BuzziWrap Desk je ščit za hrup in vizualne motnje. Ko se ovije okoli vaše mize pretvori preprosto delovno površino v posebno mesto, medtem ko prikrije tipično kabelsko neredeje na hrbtni strani vaše mize. Je enostaven za namestitev in zaradi različnih velikosti in x položajev, je lahko pritrjen na skoraj vse obstoječe pisalne mize. V kombinaciji z barvito paleto BuzziFelt, bo vaš dan zasijal v tišini.

buzzi.space