Rex

Niko Kralj

Rex

Niko Kralj

Stol Rex je več kot le zložljiv leseni stol. Je umetniško delo, katerega ergonomsko brezčasno oblikovanje omogoča maksimalno udobje. Zasnovan leta 1952, njegova kameleonska narava omogoča, da se prilega kjerkoli in privlači vsakega posameznika. Ali želite narediti vtis z velikim občutkom za slog ali samo sedeti in uživati v dobri knjigi, ta kultni predmet se zlahka preobrazi iz dekorativnega zbirateljskega predmeta v udoben bivalni stol. Dajte vaši sobi dotik izvirnosti in ustvarjalnosti.

Rex gugalnik je nujen za obetavne ustvarjalne mislece in retrospektivne idealiste. Pozabite na predsodke, da je gugalnk za babice. Eleganten in stilski Rex gugalnik bo zatresel vaš svet. Kjerkoli ga postavite, postane središče pozornosti. Idealen je za sproščanje, guganje otroka, da spi ali ko potrebujete mir po dolgem dnevu. Oblika je enaka legendarnemu stolu Rex, z dodatkom dveh ukrivljenih trakov za zibanje. Narejen je iz najboljših naravnih materialov, ima enostavno konstrukcijo iz masivnega lesa in mehanizem za zlaganje.

Rex 120 je edinstven predmet, ki govori zase. Elegantni nasloni za roke iz upognjenega lesa, dobro podpirajo komolce. Prostor za sedenje je perforiran za zmanjšanje teža stola in prezračevanje. Čista minimalistična zasnova in sodobna eleganca v celoti upoštevata ergonomijo in se odlično prilegata vašemu telesu. Rex 120 je priljubljen retro predmet, ki dobro izgleda v vsakem interierju.

Ko je čas za popoldanski počitek, nudi ta zračen in čvrst ležalnik odličen umik za otroško siesto. Ergonomski dizajn te edinstvene zložljive lesene postelje se popolnoma prilega vsakemu tipu telesa in omogoča kraljevo spanje. Narejen je iz najboljših naravnih materialov, ima enostavno konstrukcijo iz masivnega lesa in mehanizem za zlaganje.

www.rex-kralj.com