Impact Acoustic

Impact Acoustic

Leta 2019 sta Sven Erni in Jeffrey Ibañez ustanovila Impact Acoustic z nalogo, da resnično spremenita industrijo arhitekture in oblikovanja. Osredotočenost na trajnostni razvoj in inovativno oblikovanje je bila gonilna sila uspeha.

Le eno leto po ustanovitvi je bil lansiran ARCHISONIC® Felt, Cradle-to-Cradle Certified® akustični absorber, ki je osnova vseh izdelkov. Da bi proizvedli bolj lokalno in z nižjimi emisijami, se je poleg glavnega obrata v Švici odprl še drugi proizvodni obrat na Filipinih.

Impact Acoustic verjame, da je recikliranje plastenk le majhen del rešitve v boju proti plastičnemu onesnaževanju. Zato so naredili drzen korak k globalni prepovedi PET plastenk, s ciljem, da Felt izdelki postanejo zastareli za prihodnje generacije.

»Verjamemo, da smo lahko uspešni le, če skrbimo za okolje. Zato razvijamo akustične rešitve, ki niso samo lepe in funkcionalne, ampak tudi okolju prijazne. Vedno s pogledom na svetovne trende v nenehno spreminjajoči se industriji arhitekture in oblikovanja. Našim izdelkom zaupajo vodilna podjetja po vsem svetu, vključno z Amazonom ali Microsoftom, pri ustvarjanju prijetnih in funkcionalnih prostorov, ki povečujejo produktivnost in dobro počutje.«

impactacoustic.com