BuzziFalls

Sas Adriaenssens

BuzziFalls

Sas Adriaenssens

Če želite razdeliti prostor in ustvariti nekaj zasebnosti, je BuzziFalls razigrana različica v družini zvočnih rešitev. Ti trakovi so izdelani iz BuzziFelt z izrezanimi oblikami v različnih vzorcih, od organskih do geometrijskih mestnih obrisov. Ta zasnova je igriva rešitev za uravnavanje zvoka in ustvarjanje manjših površin v velikih prostorih.

Prinesite obzorje v vsakdanje življenje. Zakaj bi ostali pri New Yorku ali Chicagu, ko je na svetu veliko drugih lepih obrisov? Poglejte Eifflov stolp v Parizu ali Big Ben čez najbolj presenetljive konture Londona. Imamo tudi San Francisco, ki smo ga izrezali iz BuzziFalls, da bi lahko dvignili vsak prostor.

BuzziFalls Rail omogoča enostavno premikanje BuzziFalls – ustvarjanje premičnih prostorskih ločilnikov, ki iz zasebnega ustvarijo javni prostor. Paneli drsijo levo in desno na enem samem teri metre dolgem traku. Da ustvarite učinek drsnih vrat, namestite dve plasti vzporednih črnih ali belih tirov. BuzziFalls se lahko pritrdijo neposredno na površino tračnega tira ali pa se obesijo.

buzzi.space