Hub

Volker Eysing

Hub

Volker Eysing

Interstuhl je natančno analiziral naš način dela in razvil koncept platforme SPLACES arhitekte, ki združuje vse storitve in izdelke.

Koncept jasno postavlja nove standarde: na podlagi modularnega in fleksibilnega pristopa šestih območij uporabnikom ne daje le orientacije, ampak ponuja tudi idealno delovno okolje. T.i. »Welcome Zone, Meeting Zone, Relax Zone, Learn Zone, Work Zone in Lead Zone« združujejo strokovno znanje in odlično priložnost za načrtovanje delovnega mesta glede na potrebe posameznika – bolj komunikativna, lažja, bolj produktivna, bolj praktična, učinkovitejša in bolj gibčna.

Bistvena komponenta Splaces je HUB, modularni sistem, ki konceptualno temelji na sodobnem kavču in prefinjenem stenskem sistemu, ki ju lahko združimo ali uporabimo kot en samostojen element.

Hub je tako vsestranski kot ljudje, ki ga uporabljajo. Elementi, kot so stene in otoki, so različnih višin in širin, enako tudi premične predelne stene, klopi in različne mize. Vsi so opremljene s funkcionalnimi dodatki in povezavami z mediji. Velika moč je v fleksibilnosti, ki uporabniku ponuja največjo možno svobodo. Z nekaj ​​elementi je možno ustvariti nešteto scenarijev, ki popolnoma ustrezajo posamezniku ali ekipi. Ustvari se občutek odprtosti in vzdržuje se pretok prostora.

www.interstuhl.com