Alea

Alea

Alea je italijansko podjetje za pogodbeno izdelavo pohištva, ustanovljeno leta 1973. Družba je v družinski lasti, upravlja jo več oddelkov v globalnem središču v Sarone, provinca Pordenone, severna Italija, eno uro severno od Benetk. Njihov severnoameriški sedež je Miami, Florida, ZDA od leta 2001. Osredotočeni na agilnost, uspešni pri velikih ali manjših naročilih, da proizvedejo in dostavijo in uresničijo celoten projekt v želenem času. Njihova sposobnost, da sodelujejo s sestrskimi podjetji omogoča količinske naloge v katerem koli obsegu. Imajo resnično globalni odtis, izdelke lahko vidimo po vsem svetu, s svojimi prodajnimi saloni v Italiji in NYC, prisotni so v več kot 90 državah.

Alea je italijanski industrijski obrtnik, ki oblikuje in izdeluje široko paleto pogodbenih pohištvenih projektov. Alea lahko izdeluje izdelke, ki se zlahka uvrščajo med vrhunske in srednje, vse do proračunskih rešitev, ki temeljijo ne samo na standardih kakovosti, temveč tudi na močni paleti materialov, ki pomagajo doseči različne cenovne cilje. Njihov proizvodni obrat izpolnjuje načela mednarodnih standardov organizacije (ISO) z najsodobnejšimi tehnološkimi mehanizmi. delo poteka dvoizmensko, vključno s sobotami.

Alea se je vedno ukvarjala s proizvodnjo v regiji z močno razvito verigo oskrbe z materiali. Oddelek za raziskave in razvoj razvija vse sestavne dele in izdelke, ki so 100% italijanski. Njihove proizvodne zmogljivosti vključujejo najbolj inovativne numerično nadzorovane tehnologije, ki so na voljo. Avtomatizirana proizvodnja pospešuje proizvodnjo, vendar imajo še vedno resnične ljudi, ki proizvajajo izdelke Alea, kar omogoča izdelke po meri. Več kot 75% proizvodnje je posvečeno izdelavi posebnih izdelkov, popolnega postopka po naročilu, ki temelji na zasnovi kupca, 15% je odstopanje od standardnih izdelkov, 10% pa predstavlja standardno ponudbo. Portfelj izdelkov je zasnovan tako, da se medsebojno povezujejo, od kompleta delov do dobro zasnovanih izdelkov, ki so bili dobro izvedeni, ne da bi pri tem motili kratke produkcijske čase. Alea vključuje tudi najvišje standarde, ko gre za embalažo, kar zagotavlja čisto dobavo in celotno stopnjo (COT) 98%.

www.aleaoffice.com