Baux

Baux

Tukaj smo, da vbrizgamo nekaj X v BAU!
BAUX smo ustanovili na prepričanju, da morajo biti gradbeni materiali trajnostni, presenetljivo funkcionalni in izjemno lepi. BAUX oblikuje, proizvaja in trži funkcionalne gradbene materiale, ki ustrezajo sodobnim pričakovanjem arhitektov, inženirjev in gradbenikov – brez ogrožanja jutrišnjih varnostnih in okoljskih standardov.

Naša prepričanja
Blagovna znamka BAUX je za nas naše dojemanje tega, kar počnemo, za kar se zavzemamo in zaradi česar smo relevantni. Naše poslanstvo je spremeniti svet na bolje. Pogovor med dvema študentoma postane briljanten, poslovno srečanje je vodilo do novih potencialov ali voditeljev držav, ki se sporazumejo, kar je pomembno za svet – vse zahvaljujoč mirni akustiki v stanovanjskih zgradbah, industrijskih prostorih in javnih prostorih.

Mi smo BAUX
Leta 2013 so se Johan Ronnestam, Fredrik Franzon in ustanovni člani skupine Form Us With Love; Jonas Petterson, John Löfgren in Petrus Palmér, lotili preoblikovanja sveta akustičnih materialov. Skupaj so imeli nalogo ustvariti svetovno blagovno znamko za interior in arhitekturni material za ustvarjanje boljših delovnih pogojev po vsem svetu.

Oblikovanje Form Us With Love
Form Us With Love je švedski studio za industrijsko oblikovanje, ki deluje iz Stockholma. Studio je osem let postavil dialog v središče razvoja, pri čemer je oblikovanje uporabil kot katalizator za oblikovanje blagovnih znamk prihodnosti. Studio je skupaj z obrtniki, inženirji in strokovnjaki za materiale izzval konvencionalno s pomočjo oblikovanja. Sodelovanje vključuje Skandinavske in mednarodne blagovne znamke, kot so Ateljé Lyktan, Cappellini, DePadova, FontanaArte, Muuto, Design House Stockholm in One Nordic Furniture Company.
Leta 2012 je Fast Company imenoval Form Us With Love kot enega izmed 50 najvplivnejših oblikovalcev na svetu, ki oblikujejo prihodnost. V Stockholmskem tednu oblikovanja 2013 so bili Form Us With Love razglašeni za ponosne zmagovalce letne nagrade švedske Elle Decoration za oblikovalce leta 2013.

www.baux.com