Bimos

Bimos

Bimos je blagovna znamka družbe Interstuhl Büromöbel GmbH & Co. KG v Meßstetten-Tieringen, Nemčija. Poslovanje kot podjetje poteka pod dvema močnima blagovnima znamkama: Interstuhl za pisarniško okolje in Bimos za industrijo in laboratorije. Interstuhl in Bimos služita različnim ciljnim skupinam, hkrati pa ju združuje več kot petdesetletno strokovno znanje s stoli in z istim ciljem: povečati produktivnost, zdravje in motivacijo ljudi, ki sedijo, z visoko učinkovitimi, ergonomskimi, udobnimi in dobro oblikovanimi rešitvami za sedenje. Kot družinsko podjetje so trdno zavezani k odgovornosti do ljudi, okolja in regije. Trdno so zavezani k “nemškemu inženirstvu” in proizvodnji izključno v Nemčiji. Cilj je zadovoljstvo sedenja vseh kupcev.

Bimos je vodilni inovator v industrijskih in laboratorijskih okoljih. Proizvodni portfelj za te panoge je razdeljen na pet področij: proizvodnja, ESD, laboratoriji, čisti prostori in stoječa dela. Ponujajo visoko specializirane ciljno usmerjene rešitve za sedenje za vsa ta področja. Široka paleta izdelkov in prilagodljive možnosti za prilagajanje omogočajo doseči izdelke, ki popolnoma ustrezajo zahtevam vsakega delovnega mesta. To je potrjeno tudi z ustreznimi certifikati. Tesen stik z uporabniki na terenu in strokovnjaki na področju znanosti pri delu omogočajo hiter razvoj inovacij, ki ustrezajo posebnim potrebam.

Nobena druga družba nima tako bogatega znanja o sedenju ali praktičnih zahtevah na delovnem mestu. Razumejo potrebe kupcev. Gonilo je želja po poznavanju tudi najbolj specializiranih področij za zagotovitev najboljših rešitev za vsako situacijo na delovnem mestu.

Znanje, strokovni nasveti in predanost omogočajo ustvariti najboljše možne rešitve in zagotovilo, da se odločitve sprejemajo z zaupanjem. Brezkompromisna zanesljivost in hitro odzivni čas sta tudi ključna značilnost poslovanja – pri nasvetih, usposabljanju ali vzorčenju, v času dostave ali celo v poprodajni podpori.

www.bimos.com