BROEN-LAB

BROEN-LAB

Poul Broen je bil eden od znanih danskih izumiteljev in podjetnikov. Kot usposobljeni inženir je imel veliko zanimanje za nadzor in varčevanje z vodo, od zgodnjih let pa je zasnoval nekaj genialnih ventilov, pipe in sanitarne opreme. Svoje podjetje je ustanovil skupaj s sinom leta 1948 in postal industrijski vodja z močnimi blagovnimi znamkami in svetovnim dosegom. S svojo sposobnostjo reševanja problemov v zvezi z vodo je Poul Broen videl potrebo po boljših pretočnih sistemih v laboratorijih in sistemih za tuše v sili na delovnih mestih, kjer ljudje tvegajo izpostavljenost vročim, kislim ali drugačnim škodljivim snovem.

Tako so laboratorijska oprema in sistemi za prhanje v sili postali novo poslovno področje družbe Broen že v šestdesetih letih. Leta 1980 so bile te dejavnosti ločene v svojo poslovno enoto BROEN-LAB. Enota je cvetela v naslednjih desetletjih, dokler se leta 2015 ni odločila, da jo bo prodala novim lastnikom. Podjetje BROEN-LAB je pridobila izkušena ekipa, ki jo sestavljajo vodstvo podjetja, industrijski investitor in sklad zasebnega kapitala. Duh Poula Broena živi v novem in neodvisnem BROEN-LAB. Njegova nemirna pot do boljših rešitev in njegova pripravljenost za izzive so še danes temeljni stebri poslovanja.

Armature
Široka paleta izdelkov pokriva zahteve strokovnih laboratorijev v večini panog in izobraževalnega sektorja. Zajete so armature za ustrezne medije, kot so pitna voda, vode posebnih kakovost ter ohlajena voda.

Ventili za vse pline
Visoko kakovostni ventili za vse vrste plinov, ki se uporabljajo v sodobnih laboratorijih. Ventili za ustrezne medije, kot so gorljivi plin, tehnični plini in para.

Regulatorji za čiste pline različnih čistosti
S podjetjem Broen-Lab dobite najboljše izdelke za čiste pline. Ventili za ustrezne medije čistosti 4.0, 5.0 in 6.0.

Očesne prhe
Takojšnje ukrepanje je bistveno, če škodljiva snov pride v stik z obrazom, učinkovita očesna prha pa mora biti vedno dosegljivo. Preprosta aktivacija in dobro uravnotežena konstrukcija omogočata preprosto upravljanje prhe v stresnih situacijah.

Tuši v sili
Broen-Lab ponuja celoten spekter sistemov za prhanje po meri, prilagojenih vašim poslovnim potrebam in namenjen za hitro in učinkovito zdravljenje telesa, obraza in oči.

Vse rešitve so v celoti v skladu z mednarodnimi standardi in jih izbirajo vodilna podjetja v farmacevtski in petrokemični industriji, šolah, univerzah in druga proizvodna podjetja.

www.broen-lab.com