Fermob

Fermob

Fermob, ki ustvarja barvno kovinsko pohištvo, že več kot 20 let dodaja občutek svetlosti na terasah in vrtovih. Pohištvo Fermob je privlačno, igrivo in praktično, nudi tako mehkobo in barvo! Namen tega pohištva lahko povzamemo z dvema besedama: zunanje in lounge. Zunanje: za vse, kar nas privlači, da napolnimo baterije. Lounge: za našo potrebo zagotoviti sprostitev in dobro počutje. Fermob ponuja inovativno in udobno pohištvo s širokim izborom nežnih in raznolikih oblik. In z dodatno ustvarjalno svobodo, ki jo ponuja množica razpoložljivih barv, blagovna znamka z edinstveno izbiro na svojem trgu.

Vrtno pohištvo s kreativno dodano vrednostjo. Fermobove kreacije so vedno vključevale element oblikovanja. Blagovna znamka je proizvajala Lune d’Argent od leta 1986 Pascal Mourgue. Leta 1998 je sodelovala z Patrickom Jouinom, da bi ustvarila Facto. Leta 2004 so Frédéricju naročili, da preoblikuje ikonične stole Jardin du Luxembourg. Jean-Charles de Castelbajac je oblikoval Ange krilati stol. Harald Guggenbichler je eksperimentiral z žicami in perforacijami, da bi ustvaril Flower in Surprising Lounger, dve zbirki z retro slogom. Agencija Delo Lindo je mizo Tablabri podpisala z zaščitnim pokrovom tkanin – s svojim prvim sodelovanjem s Fermobom. Andrée Putman je vzel aeronavtični material in ustvaril Inside Out za Fermob. Fermob je z lahkoto naročil in prevzel to edinstveno obilje ustvarjalnih talentov.

Pohištvo, ki zaznamuje ljudi, ne naravo. Ljubezen, varovanje in krepitev narave z ustvarjanjem pohištva, ki deluje v skladu z okolico … Fermobova dejavnost je osredotočena na prostem, zato je naravno, da mora podjetje postaviti trajnostni razvoj v središče svojih proizvodnih procesov. Spoštovanje okolja je druga narava za francoskega proizvajalca pohištva, ki ljubi vrtove, ki ljubijo barvo. Pisano je v genih družbe. Fermob kultivira to vrednost in jo uporablja za vsakodnevne procese, dobre prakse in materiale. Ne pozabite, da se kovina (železo ali aluminij) reciklira v več kot 98% po vsem svetu.

www.fermob.com