Vlaemynck

Vlaemynck

Za vsakim lepim naslovom se skriva Vlaemynck … Vrtovi Royal Riviera v Saint-Jean-Cap-Ferratu, najlepše plaže v Cannesu, v Carltonu ali Martinezu, terasa Park Hyatt Paris-Vendôme Palace … Vlaemynck že več kot 50 let s svojimi stoli, mizami, ležalniki, blazinami in senčniki krasi zunanjost bajeslovnih hotelov in restavracij, pri čemer stranke osvaja z znanjem blagovne znamke in prirojenim občutkom za storitve.

Vlaemynck, kot eno velikih imen za zunanje pohištvo, daje svoje strokovno znanje na voljo vsem, tako strokovnjakom kot posameznikom, vedno z enako zavzetostjo: gostom ponuditi udobje in estetsko privlačnost.

Vlaemynck si je svoj ugled ustvaril v tesnem sodelovanju s strokovnjaki. Ne glede na prostor, ki ga želite opremiti, ima Vlaemynck široko paleto rešitev, ki ustrezajo vsem vašim potrebam. Širok nabor razpoložljivih materialov, skupaj z odzivno in učinkovito storitvijo, je mogoče prilagoditi vsem zahtevam in vsem slogom.

Izdelki Vlaemynck so bili značilnost zasebnih plaž in kavarn, hotelskih in restavracijskih teras od leta 1965. Vlaemynck danes ponuja enako pohištvo, ki se uporablja na teh ikoničnih prizoriščih, tudi za vas, da ga doživite doma.

en.vlaemynck.com